Plasto AS

Plasto AS har nærmere 70 års erfaring med utvikling og produksjon av sprøytestøpte deler til markedsledende kunder. Nå er vi inne på nye, spennende prosjekter innen miljø, bærekraft og fornybar energi. Vi er en solid, familieeid bedrift og det vi produserer er utviklet gjennom forskningsdrevet innovasjon. Vi har våre røtter og hjerter i Romsdalen, fabrikken vår ligger i Norges tindehovedstad Åndalsnes, og vi er stolt over at vi har opparbeidet oss en robottetthet i verdensklasse.

Ordre- og logistikkmedarbeider

Vi kikker mot horisonten og ruster oss for fremtiden. Det har vi gjort lenge, og nå trenger vi enda flere flinke folk som liker å jobbe på et lag sammen med over 30 andre dyktige mennesker. 

Vil du bli med oss til fremtiden? Vi er nesten der allerede.

Vi trenger flere flinke hoder

Forskningsdrevet innovasjon. Robottetthet i verdensklasse. 24/7-produksjon. Fokus på bærekraft, resirkulering og fornybar energi. Forventet sterk vekst de kommende årene. Dette er Plasto. 

Derfor er det ikke tilfeldig at det var oss de valgte. Norske Easee AS trengte noen som kunne produsere plastkomponentene til fremtidens laderoboter for elbiler. De ville ha Plasto fordi vi tenker ganske likt. 

Vi tar ansvar for det samfunnet vi er en del av. Vi produserer i Norge og liker å sette oss spenstige mål. Easee har en drøm om å forme framtidas strømnett, og den drømmen kunne vi gjerne vært en del av.

Plasto vokser i nye og etablerte markeder. Nå jobber vi med el-biler og grønne energibærere, og vi er en del av møbelbransjens største bærekraftprosjekt sammen med sengeprodusenten Wonderland og Norges fremste forskermiljøer. 

Det er summen av alt dette som gjør at vi vokser. Vil du bli med Plasto til fremtiden? Vi er nesten der allerede.

Nå trenger vi flere flinke hoder, og byr på en hel liten bunke av nye, ledige stillinger.

Ordre- og logistikkmedarbeider

Vi søker ordre- og logistikkmedarbeider til følgende ansvarsområder:

  • Kundekontakt og ordrebehandling
  • Behovsberegning 
  • Produksjonsplanlegging
  • Vareflyt og varelager

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra produksjonsbedrift eller relevant utdanning
  • Gode datakunnskaper
  • Gode engelskkunnskaper

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Knut Johan Stenerud på mobil 901 16 740 eller e-post knutj@plasto.no

Søknad på stillingene kan sendes til: roar@plasto.no

 

Tilbake til 'Ledige stillinger'