Bergstiger AS

Vår visjon er å bidra til økt fysisk aktivitet i samfunnet. Målsettingen er å kombinere ny teknologi, helserelatert forskning og innovative nye tjenester for å bidra til økt hverdagsmosjon. Bergstiger AS ble dannet i 2017, med økt aktivitet i 2020. Vårt første produkt Stint har vært gjennom to pilotperioder og vil de neste månedene justeres og klargjøres for kommersialisering. Vi er støttet fra Innovasjon Norge og har en herlig gjeng av fantastiske pilotkunder. Les mer om oss på stint.no.

Markedssjef/CMO

Har du lyst til å være med i et startup-team på Åndalsnes som har ambisjon om å motivere til økt fysisk aktivitet? Vi trenger en dyktig markedsrettet person!

Vi søker en engasjert og flink markedsperson som vil ha ansvar for alt som tilhører marked og salg, fra strategi til gjennomføring. Samtidig vil du bidra med å utvikle konseptene våre videre og avgjøre hvilke markeder og områder vi skal inn på. Du er selvgående, dyktig, får ting gjort, og liker å lykkes sammen med andre. Stillingsandelen vil være 20-40% i begynnelsen.

Alle våre ansatte har opsjonsavtaler på aksjer. Vi lykkes sammen!

Våre ønsker:

  • Du kan vise til gode resultater innenfor markeds og/eller salgsarbeid
  • Du har erfaring med og kan vise til resultater fra digital markedsføring
  • Gjerne erfaring med markedsføring av digitale tjenester/produkt eller helserelaterte produkter.

Vi gleder oss til å kommersialisere Stint sammen med deg. Dersom samarbeidet bærer frukter for alle vil du bli en nøkkelperson i selskapet og gå over i en mer omfattende og permanent rolle om du ønsker det.

Arbeidssted: Vi har kontor på Utrøna Innovasjonssenter på Åndalsnes, men jobber og remote.

Har du spørsmål til stillingen ikke nøl med å ta kontakt med Bård Indredavik, baard@stint.no, telefon: 95881999.

10/10/20
Tilbake til 'Ledige stillinger'