Wenaas Workwear AS

I 1931 startet Lars Wenaas en liten konfeksjonsfabrikk i ei lita bygd i Romsdal. I dag er Wenaas Workwear AS en ledende internasjonal leverandør av arbeidstøy og verneutstyr. Vi er den desidert største aktøren på dette feltet i Norge, vi har 125 ansatte og en årsomsetning på over 600 millioner kroner. Vi vokser også internasjonalt og trenger enda flere flinke folk ved hovedkontoret vårt i Måndalen, der Wenaas-eventyret startet i det små for snart 90 år siden. Wenaas Workwear har avdelinger og virksomheter i Norge, Skottland, Nederland, Singapore og USA. Hovedkontoret vårt ligger i Måndalen i Romsdalskommunen Rauma, med tindehovedstaden Åndalsnes i midten. Raumas visjon er å bygge verdens beste kommune for naturglade mennesker.

Produktansvarlige

Wenaas Workwear er størst i Norge på arbeidstøy og verneutstyr. Nå blir vi enda flere, og forsterker teamet vårt innen sortiment og utvikling.

Wenaas Workwear er en ledende leverandør og en internasjonalt kjent merkevare innen arbeidstøy og verneutstyr. Vi jobber overfor bransjer med ekstremt høye sikkerhetskrav. Vi vil at alle skal føle seg trygge på jobb slik at de kan komme hjem igjen i god behold. Skikkelige arbeidsfolk trenger skikkelige arbeidsklær, og selv de tøffeste av oss trenger beskyttelse. Skal du bli en av oss på Wenaas-laget må du like engasjement og høy fart. Wenaas Workwear vokser innen alle produktgrupper, også internasjonalt. Nå styrker vi oss ytterligere innen fottøy, hansker og personlig verneutstyr (PPE). Som produktansvarlig inngår du i vårt team som styrer produktgruppene fottøy, hansker og PPE, og det er ønskelig at du har erfaring på dette området.

Oppgaver:

  • Sortimentstyring, styring av produktlivssyklus.
  • Produktutvikling i nært samarbeid med våre produsenter og leverandører.
  • Bistå i salgsarbeid, FoU-deltakelse og utvikle løsnings- og produktkrav.
  • Jobbe tett med marketing for å promotere og informere om produktene.
  • Utarbeide og vedlikeholde korrekt produktinformasjon.
  • Sertifisering.

Personlige egenskaper

  • Initiativrik og engasjert.
  • Selvstendig og beslutningsdyktig.
  • Analytisk, strukturert og flink å prioritere.

 

Interessante oppgaver, dyktige arbeidskollegaer, flexi-tid og gode velferdsordninger er noe av det vi kan tilby.

De fleste av oss på Wenaas Workwear bor på aksen mellom Ålesund, Molde og Åndalsnes, i helt grei reiseavstand til en spennende og framoverlent arbeidsplass som tenker og jobber internasjonalt.

For mer informasjon:

Kontaktperson: Lars Einar Hustad, leder for sortiment, innkjøp og utvikling.
Mobil: 957 24605

Send kortfattet søknad med enkel CV til e-post: rekruttering.no@wenaas.no

9/30/20
http://www.wenaas.no
Tilbake til 'Ledige stillinger'